Heeft u verhalen uit ’40-’45?

Foto: Marc Chang Sing Pang/FLICKR

Voor een nieuw theaterproject zijn de Stadsschouwburg en Theater Utrecht i.s.m. DOX op zoek naar verhalen van mensen die in Utrecht woonden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We zoeken mensen die aan jongeren van nu willen vertellen over hoe hun leven als kind er in die tijd uitzag. We zoeken ook mensen die in een ander land zijn opgegroeid en verhalen kunnen vertellen vanuit een andere culturele achtergrond. Thema is: de beïnvloeding van beeldvorming. Op basis van de verhalen en ander materiaal wordt door een regisseur een theatrale route gemaakt die op 4 en 5 mei speelt in Utrecht. Deze route begint bij de Stadsschouwburg, loopt via Wittevrouwen en eindigt bij Theater Utrecht in De Paardenkathedraal.

Op zondag 26 maart en zondag 2 april zijn de speciale vertelbijeenkomsten, waar u met jongeren die de voorstelling gaan spelen in gesprek gaat. Bent u geïnteresseerd om uw verhaal te delen op een van deze dagen of wilt u meer informatie?

Neem contact op met Hanna Jansen van Theater Utrecht via hanna@theaterutrecht.nl of bel haar do. of vr. op: 030-2737300. Of op: 06-13067651.